HTML

Áldássá válás

Áldássá válás mások számára... Ő, én, a kapcsolatok, örömök,nehézségek, fájdalmak, meghallgatások, beszélgetések, gondolatok. A Gondviselés általi formálódás.

Friss topikok

Linkblog

2010.01.20. 23:58 Áldás

Könnycseppek

Egy gyermek. Soha nem találkoztunk,de megszerettem őt, a róla írt leveleken keresztül. És most beteg.Csontrákja van.

Ennek a csöpp lénynek már annyi mindent el kellett viselni: elvesztette a szüleit, nincs élő rokona, a gyámügy csak fokozza a helyzetet. Aki a legtöbb időt tölti vele, formálja, az egy 20 éves lány. Az egyetem, vizsgák, tanulás mellett. Nem is tudom felfogni, hogy ez mit is jelent. Minden szabad percét vele tölti, óvja, védelmezi, mintha a saját gyermeke lenne.

Ma írt, hogy a fiú beteg. Rákos. Megborzongok. Sírok, tehetetlen vagyok. Szüksége van valakire a gyereknek, aki vele tud lenni éjjel-nappal. Ő nem tud. Senki nem tud. Valakinek kemoterápiára kell vinnie,fognia a kezét, szorítani erősen, biztonságot adni.

Abbahagynám az egyetemet, csak egy időre. Vele lenni... Vigyázni rá. Szeretni. Passzív félév... És megint sírok, nem megy. Nem tehetek érte semmit. Szeretnék tettekkel beszélni, elég a sok felesleges szóból.

Imádkozom.Tartsd meg őket! Te megteheted. Uram, itt vagyok! Használj!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://istenaldasa.blog.hu/api/trackback/id/tr301689142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása